Over Hans

Tijdens een stage bij een accountantskantoor in verband met mijn studie bedrijfseconomie in ben ik enthousiast geraakt over het vak accountancy. Eenmaal in dienst bij dit accountantskantoor besloot ik om mijn kennis verder te ontwikkelen en de studie voor registeraccountant bij Nyenrode te gaan volgen. Deze studie heb ik in 2012 succesvol afgerond waarna ik kon worden ingeschreven in het accountantsregister.

Na tien jaar ervaring bij middelgrote accountantskantoren  en enkele jaren ervaring ‘aan de andere kant van de tafel’ ben ik per 1 januari 2016 begonnen aan een nieuwe uitdaging: het vak beoefenen als zelfstandig ondernemer. Belangrijkste bouwstenen voor mijn bedrijf:
– een klantenkring waar ik gevarieerde financiële administratie- en adviesdiensten mag leveren tegen scherpe tarieven.
– enkele ervaren adviseurs die mij met raad en daad terzijde staan
– de beschikking over de modernste hard- en vooral software om klanten efficiënt van dienst te kunnen zijn.

Ik ben laagdrempelig bereikbaar en, omdat ik voor mijn klanten veel gebruik maak van online software of inlog mogelijkheden op afstand, is het eenvoudig mogelijk om even met u of uw boekhouder in uw administratie mee te kijken.

Werkervaring

  • 2013-2015 – Controller zorgorganisatie
  • 2005– 2013 – Sr. assistant-accountant -> Aspirant manager, audit MKB praktijk
  • 2003– 2005 – Assistent-accountant samenstelpraktijk

Overzicht opleidingen

  • 2003 – 2012 – Nyenrode-Business Universiteit, Master & Post Master Accountancy
  • 1999 – 2003 – Hanzehogeschool van Groningen, HBO Bedrijfseconomie
  • 1997 – 1999 – Hoornbeeck College, MBO Commerciële economie
  • 1993 – 1997 – Havo